era news despre noi

EraNews este un proiect media online, susținut de o echipă de reporteri cu experiență, specializați îndomeniile principale de interes public: investigație, analize economice şi de politică externă, cultură. EraNews își propune să aducă în atenția opiniei publice informații esențiale care pun în lumină cauzele evenimentelor și impactul acestora asupra societății.

Reporterul freelance specializat în domeniul Justiției, Cristi Ciupercă, a colaborat, de-a lungul timpului, cu principalele instituţii de presă, precum RomâniaLiberă, Realitatea TV sau Evenimentul Zilei, dezvăluind culisele celor mai importante cazuri de corupție, rețele locale sau internaționale de crimă organizată sau detaliile marilor dosare din justiţie.

Evantia Barca a scris vreme de 15 ani la Evenimentul Zilei. A coordonat departamentul de cultură al ziarului într-o perioadă de dezvoltare a presei din România. A explorat, apoi, ca freelance, lumea artistică, fie prin propria publicație, fie inventând concepte, printre care o serie de concerte ale violoncelistului Adrian Naidin sau rezidențele « În câmp electric”, găzduite la Conacul Otetelisanu si vernisate apoi, cel mai adesea, la Galeria Odeon din București.

Știrile Neptun TV