Disclaimer

EraNews nu îşi asumă responsabilitatea sau răspunderea de nici un fel în ceea ce priveste corectitudinea şi exactitatea informaţiile de pe website.Acestea nu sunt neapărat cuprinzătoare, complete, exacte sau actuale şi pot conţine link-uri către alte portaluri asupra cărora EraNews nu are control şi pentru care nu îşi asuma nicio responsabilitate.

EraNews nu îşi asumă responsabilitatea sau raspunderea pentru niciun fel de prejudiciu adus prin menţionarea de informaţii eronate pe acest website. Obiectivul nostru este de a transmite informaţii corecte şi exacte. În cazul în care ni se comunică faptul ca informaţiile conţin erori, vom încerca să le corectam.

EraNews sau partenerii săi pot furniza link-uri către alte pagini sau resurse web. Nu răspundem de forma, conţinutul, reclamele sau alte materiale publicate pe site-urile respective. Nici echipa EraNews, nici vreo persoană din redacţia EraNews şi nici compania deţinătoare nu pot fi făcute responsabile pentru niciun tip de daune, directe sau indirecte.

Utilizarea acestui site se face pe propria răspundere. Acceptând aceste condiţii, utilizatorul este, implicit, de acord că EraNews se absolvă de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect.

Acces

Utilizatorul are dreptul să folosească EraNews pentru a obţine informaţiile publicate aici în format text, foto, video şi audio. Utilizarea site-ului în alt scop este interzisă.

EraNews îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a şterge orice mesaj postat pe site, intrepretat la discreţie ca fiind abuziv, defăimător, obscen ori de natură a aduce vreo atingere unui drept legal. EraNews îşi rezervă dreptul de a suspenda accesul la site al oricărui utilizator, fără nici o notificare şi fără a-şi justifica decizia.

Proprietate intelectuală

Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.Este interzisă reproducerea parţială sau integrală, precum şi modificarea vreunui material de pe site fără acordul scris al EraNews. Preluarea de informaţii de către alte site-uri sau de către publicaţii din presa scrisă poate fi făcută numai în acord cu normele lelgale şi cele adoptate de Clubul Român de Presă.

EraNews, logo-ul EraNews.ro şi www.eranews.ro sunt mărci înregistrate, niciuna dintre ele neputând fi utilizată fără acordul scris al companiei proprietare.

Colectarea de informaţii

EraNews colectează informaţii despre utilizatorii săi din traficul înregistrat de serverele de hosting şi prin intermediul cookie-urilor.EraNews respectă legislaţia privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum şi normele în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Știrile Neptun TV